Your address will show here +12 34 56 78

Mijn Portal

Self Service Portal login

Speciaal voor CloudBackup365 gebruikers hebben we ons Self Service Portal geintroduceert. Op het portal beheer je de backups en restores.

  • Text Hover

Support FAQ Mijn Portal

Hier vind je vragen m.b.t. CloudBackup365 Self Service Portal. Heb je een vraag die hier niet bij staat, laat het ons weten via 088 - 180 88 88 of info@cloudbackup365.nl

Hoe krijg ik toegang tot het Self Service Portal?

Bij de eerste inrichting van je backup zullen we een account voor je aanmaken. Heb je nog geen toegang? Neem dan contact op met onze Support afdeling op 088-1808888. Toegang tot het portal is uitsluitend voor geautoriseerde beheerders van jouw omgeving.

Waarvoor dient het Self Service Portal?

Het Self Service Portal is ontwikkeld om zelf een restore uit te kunnen voeren, inzage te krijgen in de laatste backupstatus en om een dageljkse backup status rapportage in te stellen. Ben je reseller? Dan zie je al je klanten in één oogopslag bij elkaar. Ook kan je zien hoeveel licenties je in gebruik hebt zodat je dit naast je factuur kunt leggen ter controle. We breiden de functionaliteiten regelmatig uit dus hou het Portal goed in de gaten!

Let’s Start Making Your Brand Popular

Enter your email address and we'll send you a

special FREE signup link so you can start using Privy's

website popups and landing pages.